Fokus

publicerat i Allmänt;
Jag börjar få tillbaka fokus och det är sååå skönt!!!

Jag tränar.
Än så länge är det boxpass (onsdagskvällarna är heliga!) och ridning (ungefär en gång i veckan) och från och med nästa vecka blir det bodypump också (en eller två gånger per vecka, beroende på hur skuldran känns och den kändes bra efter veckans boxpass!)

Jag pluggar.
Fyra kurser, massor att göra, men jag ska fixa det! Det tar mig närmare mitt mål och då blir det så mycket lättare :).

Jag jobbar.
Helt galna tider, men jag jobbar. Dessutom söker jag alla jobb jag kan hitta i Uddevalla, för det är dit jag vill! Och det kommer att hända snart, för det har jag bestämt!

Och vet du, för det mesta känns det som om jag lever i ett svart hål, men det börjar kännas lite bättre. I alla fall ibland och det är mer än vad det har gjort på hela sommaren. Jag gillar hösten.

Imorgon åker jag till kusinen och vad som händer då är det ingen som vet ;). Nästa helg blir det Uddevalla och det är alltid bra :).

Fokus på det som är viktigt.

aldrig som man tänkt sig...

publicerat i Allmänt;
Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men fick en del pluggande gjort i alla fall. Det ska jag strax fortsätta med. Egentligen ska jag sitta på en hästrygg nu och bli drillad av Fia, men regnet satte stopp för det :(. Istället åkte jag till stallet och pratade med Twiggy i hennes box, medan en och annan tår fälldes. Släppte sen ut henne till sina polare som gnäggade på henne, men hon stod kvar länge med mig, hon är söt den.

Jag hoppas att de fixar till ridhuset, så att vädret inte behöver vara en faktor. Jag tänker till och med erbjuda mig till att röja upp där! Ska nog dit på måndag och rida för Therese, kan ju alltid leta reda på nån som jobbar där då ;).

Jag är fortfarande nere för att jag inte hittar nåt jobb i uddevalla och det blir jobbigare och jobbigare att bo hemma...jag vill bara försvinna! Jag pluggar nu i alla fall, det är nåt positivt!

Jag är jävligt osocial, men så är det just nu.

Dessutom är jag jävligt trött, men det är jag ju jämnt, tror nästan att jag ska sova snart.

sucky

publicerat i Allmänt;
Just nu är jag trött, grinig och otrevlig mest hela tiden. Väldigt få saker får mig på bra humör. Jag jobbar, pluggar och börjar komma igång med träningen igen, märkte dock att försiktighet är bra... Box-passet i onsdags var underbart. 75 minuter svett med bra musik och underbara människor! Jag älskar boxpassen, jag slår o slår o sparkar...ni skulle bara veta alla ansikten som flashar förbi i skallen när jag håller på...

Men ikväll har jag bestämt att jag ska ha en jävligt bra dag! Sådeså!

Annars tycker jag mest att det känns hopplöst...