V. 43

publicerat i Projekt Hälsa;
Vågen visade på minus ett hekto, så har hållt mig på ett stabilt läge veckan som gått. Måttbandet runt midjan visade minus en centimeter, så det är bara positivt!

Det blev en 5-kilometare på Kransmossen och sen inget mer. Om man då inte räknar med den lite vilda och okoordinerade buggen i lördags natt.

Maten förra veckan var okej, vad jag kommer ihåg i alla fall. Inte mycket godis och jag hamnade "bara" på McDonalds två gånger, med ursäkten att jag inte ville äta kall mat (och korven på Statoil räknas aldrig med när jag ska komma på vad jag ska äta på jobbet) och alla andra ställen hade stängt. Med morötter och vatten till hamburgaren blir det ju i alla fall nyttigare än vad det skulle blivit om jag hade gjort som jag gjorde innan jag började med PH.

I lördags var det party! Jag hade verkligen kanonkul och så har jag kommit fram till att lakritsshots är en ny favorit hos mig!

Lägger upp lite bilder från den kvällen lite senare i veckan.

Missar

publicerat i Fyrkantiga ögon;
Det känns som om jag missar en jäkla massa bra tv-serier just nu. Ja, inte precis just nu, för nu jobbar jag. Men allmänt så. Sen att de flesta som jag vill se inte har släppts i Sverige än är ju en helt annan sak.

Exes & Ohs är en som jag vill se, men den har precis börjat sändas i landet långt borta. Cashmere Mafia är en annan serie...och South of Nowhere. Dante's Cove vill jag också se och så är jag inte i kapp The L Word riktigt än...inte heller Gilmore Girls, vill ju se hela sista säsongen. Sen så vill jag se Ellens DVD-licious, en massa roligheter. Closer är ju även det en bra serie, som jag inte sett mycket av.

Navy CIS
Weeds
Gray's Anatomy
Rome
Angels in America
Queer as Folk
Pushing Daisies
Life


Det finns så mycket att se! Ja, jag vet att jag är galen som gillar så här mycket tv...men jag får väl säga att det är ett intresse. Yep. Jag är dessutom inte ensam! På AfterEllen har Sarah och Lori en videoblog som är sååå bra! Den handlar just om tv-serier och filmer de kollar på...plus en massa annat. Bloggen kallas She made me watch that! och så har de även en spin-off som är så otroligt rolig; Who thought THAT was a good idea?

Här är senaste avsnittet:
Online Videos by Veoh.com

Skoj, skoj, skoj!


V. 42

publicerat i Projekt Hälsa;
Okej.

Förra veckan var inget bra, inte alls. Definitivt inte.

MEN

Konstigt nog så har jag tydligen minskat 1,4kg. Jag har ingen aning om hur detta har hänt, men jag kollade vågen tre gånger i morse för att se om det verkligen stämde.

Den här veckan ska jag se vad som händer om jag faktiskt anstränger mig. Förutom på lördag, då är det party som gäller! Och här dricks då fasen inte några GI-öl!

Anyway, en så dålig träningsvecka har jag inte haft sen jag började med allt detta. Det ändras nu. Idag utnyttjade jag all trevlig vardagsmotion man kan få när man shoppar. Jag parkerade lååångt bort i stan och gick långa varv till affärerna.

I morgon ska jag ut på en promenad med TaxiLisa igen, ska bli riktigt skönt! På onsdag är det friskis som gäller.
Yes indeed.Jag var på barnkalas förra veckan också! Kusinen fyllde hela åtta år. Shit vad tiden går fort!

image57
Här assisterar Moster och Lillasyster med att upptäcka vad som gömde sig i presenten.


image56
Här har vi lille Edwin, 11 mån, som är mitt ursöta kusinbarn!