Dance without sleeping...

publicerat i Allmänt;
Just nu springer det omkring en massa tankar och jag vet inte riktigt hur jag ska fånga dem. Eller ens fånga en. På nåt jävla vänster så känns livet okej nu. Det är rörigt, vissa delar. Väldigt rörigt.
it's a stinking mess, that's what it is. a bloody mess.

Jag gillar våra promenader, jag gillar mina promenader, jag gillar att sitta ensam i taxin med en bok, jag gillar att sitta i taxin med sällskap ibland, jag gillar friskis, jag gillar...
i could go on and on...but really, what's the point today?

Jag sitter och lyssnar på några favoriter på youtube.

i'm not the sort of person who falls
in and quickly out of love
but to you i gave my affection
right from the start
--Joan Armatrading

Fast jag lyssnar när Melissa Etheridge sjunger den. Underbart. Det var ett tag sen jag lyssnade på henne, men det är nåt med hennes röst.
chills baby, chills.

Ibland fastnar man för en röst och det gjorde jag för några år sen, Jag tror det var när jag flyttade till eller från Skånelandet som jag köpte min första Melissa-skiva, efter att jag hade blivit rekommenderad hennes musik flera gånger. Sen var det kört. Fastnade så totalt.

don't ask me what i'm thinking
can't you see i only want to
dance without sleeping
i'll dance without fear
dance with no senses no message i hear

dance without sleeping
i'll dance till i'm numb
dance till i think i can overcome

Försvinna in i dansens dimma...då finns inget.

PH vecka 16

publicerat i Projekt Hälsa;
Veckan som har gått har varit bra. I alla fall träningsmässigt. Det har blivit två cirkelgymspass på Friskis, ett i söndags och ett i onsdags, och dessutom en promenad. Det har resulterat i minus 0,3kg på vågen och det är jag faktiskt väldigt nöjd med, med tanke på att det har slunkit ner en och annan chokladbit för mycket i veckan.

Våren är här och allt känns så bra då. Jag är piggare, sover mindre, äter bättre och kommer ut på promenader lite här och var. Livet är rätt skönt ändå :-).

Just nu sitter jag och hoppas på att nån ska avboka sin plats på cirkelpasset på söndag, för då vill jag verkligen träna. Än så länge ser det kört ut, men jag har bokat ett pass på måndag istället, fast jag hoppas fortfarande på söndag. Om inte annat får jag väl lura med mig nån ut på en promenad på söndag. Nån som är frivillig?

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det dags att laga lite mat och sen ska jag jobba från kl 19 till kl 6. Kul va? ;-)

Struntade i omvärlden

publicerat i Allmänt;
Igår var en väldigt bra dag. Jag var på Maxi och storhandlade och det var verkligen behövligt. Jag fyllde på överallt hemma och så köpte jag ett par saker som jag aldrig brukar göra heller. Chili- och vitlökssås, färsk chili och risnudlar. Alltid kul att pröva nåt nytt! Så nu är det fullt i både kyl, frys och skafferi igen, riktigt skönt!

Eftermiddagen spenderade jag på en gård utanför Fritsla/Seglora nånstans. Riktigt underbart var det! Vi satt i en hage och fikade medan hunden sprang som en galning och lill-hästen tiggde kaka. Solen sken, fåglarna kvittrade och allt var bara så bra. Sen red jag på en jättehäst också. 174cm var hon, hööögt! Lite scary till en början, men sen så gick det bra och det var definitivt inte sista gången jag är där och rider. Titta, jag har bildbevis!


Uffe leker och är glad och minihästen i jättenärbild!


Fia värmer upp och en kort tjockis på en jättehäst.


Uffe leker med Mini.

Jag hade inte med mig telefonen på hela dagen och det var jätteskönt. Jag stängde helt av omvärlden och bara var.

Sen shoppade jag lite i Fritsla också. En jättefin, unik kofta, en fin t-shirt från Svea och en jättefin tunika som kommer att användas på TaxiLisas fest nästa lördag.

Kort sagt, en underbar dag.