Bullbak!

publicerat i Allmänt;
Idag har jag bakat 60 bullar!

Det gjorde jag efter att jag hade ätit potatisgratäng som jag gjort igår, kollat på tidiga Dr. Phil (amerikaner är konstiga!), gått sju km och kollat på sena Dr. Phil.

Nu kollar jag på gamla avsnitt av Gilmore Girls...eller ja, inte så gamla, det är säsong sex, en säsong som jag inte har sett så många gånger så att jag kan alla skämt. Ganska trevligt.

Två plåtar kvar:
Och här är det färdiga resultatet:


Very nice!

Nu är hela frysen full med bullar!


Hmm...ja, så här kan man se ut när man har bakat bullar.

Frustrerad!

publicerat i Projekt Hälsa;
Jag vill åka till McDonald's och köpa en stor, flôtig hamburgare, allra helst en McTasty...den största och fetaste av dem alla. Jättesugen på McDonald's-mat är jag! Jättefrustrerande. Det är så lätt att ta bilen och åka iväg och köpa. No one will know...liksom.

I stället så sitter jag här med en banan och ett glas vatten. Wohoo...typ. Inte alls vad jag vill ha ju! Dessutom, för mig, är klockan inte mer än lite efter sex på kvällen. Jobbade till 6 i morse och landade väl i sängen nån gång vid sju...vaknade klockan 14, hade glömt att ställa klockan. Dumt. Ska i alla fall försöka somna innan tre i natt.

Jag vill ha en hamburgare! Nu!

....och pommes frites (eller hur man nu skriver det)...flôtiga och salta ska de vara.

Nä. En annan dag.

Det jobbiga är att inte kunna få ro till att göra nåt annat i längre än fem minuter, utan att tänka på hur gott det skulle vara med en hamburgare. Jag beter mig som en junkie. Det här måste sluta.

Säg nåt som distraherar mig! Fort! Nu!

Man kanske skulla ta och titta på Super Size Me igen? Nån som vill joina?

Shopping!

publicerat i Allmänt;
Jajjemensan!

I går var jag och inhandlade ett par walking-skor till mina, numera, otroligt viktiga promenader. Jag har inte gått en hel promenad med dem än, men det känns sköna och riktigt bra. Tror att jag har gjort ett bra köp! Samtidigt så passade jag på att köpa mig ett par riktiga träninsskor också. Jag ska ju köpa ett Friskiskort i morgon! Jag ser verkligen fram emot att börja där igen. Nu ska jag satsa på lite gym-träning och så ska jag försöka gå på danspassen. Det ska bli kul!

I dag har jag också varit och shoppat! Ett par nya jeans blev det bland annat, nice, nice. På samma ställe köpte jag även en ny vinterjacka. Wohoo! Det var välbehövligt. Trevligt värre var det! Hittade även en ny sport-bh, den var till och med på rea. "Bara" 250 kr, som hittat!

Sen så gick jag vidare och köpte mig två tunikor eller väldigt långa linnen...det beror lite på vad man känner för att kalla dem. Väldigt sköna är de i alla fall, likaså tightsen jag införskaffade mig och toppen med en smiley på. Det blev helt enkelt en väldigt trevlig shoppingrunda!

Som avslutades med kinamat. Och nu är jag överdrivet mätt. Ska nog trotsa regnet och gå på en promenad. Japp, det låter som en bra idé, då får jag ju chans till att utvärdera mina nya skor också!

Simma lugnt!

Speciellt om du bor i Borås.