Tandläkardag

publicerat i Allmänt;
Om exakt 2,5 timmar sitter jag i en ny tandläkarstol och förhoppningsvis (vilket galet ord att använda) betyder dagens besök en rotfyllning i en tand som bråkat mer eller mindre sen slutet av 90-talet. Sen slutet av hösten har den här tanden värkt nåt fruktansvärt och kulmen kom på Juldagen, så på Annandag jul satt jag hos en akuttandläkare och försökte få honom att förstå att jag faktiskt hade brutalt ont. Det förstod han inte förrän jag lipade av smärta.

Min vanliga tandläkare har tyvärr gått i pension, så nu är det ett nytt ställe, ny tandläkare. Det kommer nog gå bra, men jag är lite nervös. Eller ganska mycket. Men det kommer bli bra tillslut.

Nä hörrni, frukost och coola ner lite med att fortsätta sticka på min tröja.

Ha en fin dag, förhoppningsvis utan rotfyllningar!

Favoriter i tidningsstället

publicerat i Allmänt;
Suget efter att sticka eller virka nåt nytt slår till med kraft då och då och jag är inne i ett sånt skönt flow nu. Jag blev otroligt glad när jag såg att en av mina favvotidningar, Mollie Makes, har börjat säljas i Borås Pressbyråer. Dessutom hittade jag en annan favorit idag också, Interweave Knits och var var lite tvungen att köpa den pga den snygga tröjan i tidningen. Det är sånt här jag gör när jag har haft en längre stunds tråkigt på jobbet ;-). Jag började jobba kl 5 i morse, bara det är ju helt galet!Vad har ni för favoriter i tidningsstället?

Nystart för bloggen!

publicerat i Allmänt;
Det var ett tag sen sist, minst sagt, men nu ska bloggen kickas igång med full fart! Jag känner att jag har mycket att säga och det här blir mitt forum för det. Jag ser fram emot att få dela mina tankar och ge min syn på saker och ting, samt diskussioner med er som läser.

Va rädda om er och håll utkik, inom en väldigt snar framtid dyker ett inlägg upp från mig!