Nina Frisk

publicerat i Fyrkantiga ögon;
Nästan en vecka sen vi var och såg den filmen. Jag är så besviken på den. Inge bra alls. Jättetråkigt, för jag hade verkligen sett fram emot att se en bra film på bio. Jag förstod aldrig riktigt vad som hände.

Början - la la la - slut.

Typ.

Nä, filmen var inget att ha. Skådespelarna var däremot bra. Nina, brorsan och mamman. Till och med äckelfyllot var bra.

Nästa film vi ser kommer att vara jäkligt bra, för det finns ju ingen möjlighet att man kan lyckas se två dåliga filmer i rad. Haha...ja, vi får väl se.

Kändisspaning

publicerat i Allmänt;
Igår var jag på flygplatsen (med taxin) och vet ni vem jag såg då? Ingen mindre än Sveriges kärleksguru, Tomas DiLeva. Jajjemän! Tja...det kan ju i och för sig varit en exakt kopia av DiLeva, men jag är ganska säker på att det var originalet. DiLeva-klänning, den var lila, och DiLeva-hår, i modell Jesus. Jodå, det var nog helt säkert DiLeva jag såg. Hade jag haft tankarna med mig så hade jag ju kunnat fråga efter en autograf...som jag sedan sålde dyrt på eBay, hehe. Nä, det var lite för mycket folk runt omkring honom, typ hans posse (uttalas påssii).

Han är nog den första kändis jag har sett på så nära håll, lite coolt. För man kan ju inte riktigt räkna alla kändisar, mer eller mindre kända, som har varit på Stora Torget i Borås och uppträtt på somrarna. Det har blivit en jäkla massa nu.
Hmm...undrar vilka som kommer i år?
Nån som vet?
Jag ska nog ta och ta reda på det, så jag vet vilka torsdagskvällar jag ska ta ledigt på.

På tal om sommaraktiviteter, så måste vi (tittar på polarna) hitta på en massa skoj i sommar! Spelkvällar, grillkvällar, Liseberg, Bullaren-besök och en massa annat kul!

Fler förslag?

Planer

publicerat i Allmänt;
Mina planer för dagen var att se klart på sista säsongen av Alias, hade sista avsnittet kvar och det har jag sett nu. Alltså, jag gillar serien, men jag blev lite besviken faktiskt. Sista säsongen var inte alls lika bra som de tidigare, tycker jag då. Men nu ska inte jag spoila serien för de som inte har sett klart den än.

Let's talk about something else.

Imorgon ska jag på bio med Hanna och Nina, vi ska se Nina Frisk. Har inte så stor koll på vad den filmen handlar om, men det blir nog bra. Det ska i alla fall bli riktigt kul att gå på bio, det var verkligen länge sen sist. Förra gången var det också med Hanna, men jag kommer inte ihåg vilken film vi såg. Det var på Bergakungen, det var riktigt coolt. Jag gillar att gå på bio, det är nån speciell känsla. Jag borde gå på bio oftare.

Nån som vill hänga på?

Fast jag ar ganska ofta en egen version av hemma-bio.

Film eller tv-serie
Film-mat
Popcorn
Choklad
Dricka


Then I'm all set!

Fast det är ju ännu roligare om man har lite polare här också...men alla är liksom på varsitt håll, så det blir inte så ofta. Jag borde ordna en filmkväll. Japp!
Tips på dag?

Sen så ska vi hitta en dag, som så många som möjligt kan komma på, när vi ska ha Maries baby-shower. Hmm....undrar hur det kommer att gå?

Well, det blir nog bra. Nu ska jag hitta på nåt annat, som inte innehåller användandet av en dator.
Några förslag?