The lesbians rule the world

publicerat i In Chrisse's stereo;
Eller i alla fall Oscarsgalan.

För det första, Ellen (DeGeneres) var värd för Oscarsgalan. Melissa vann, pussade på frugan Tammy och tackade sina barn och världen. Queen Latifah var där, Portia de Rossi var där och Jodie Foster.
Who needs the rest?


Det allra bästa var ju att Melissa vann. Det var hon, Dreamgirls x 3 och Cars som var nominerade och hon vann!
188328-3

Dessutom så träffade jag det första fanet av Melissa som var kille härom natten. Jag spelade mina blandskivor i bilen och han tyckte att det var kul att nån spelade musik som var riktigt bra! Det gjorde hela min natt!


Nu ska jag jobba. Fortsätter denna bloggen senare :)

Fel del av vägen

publicerat i Allmänt;
Japp!
Nån gång ska ju vara den första gången. Den gången var i natt kl. 02. Jag hamnade i diket, med en kund.
Smiiidigt.

Men han bara skrattade åt det, betalade och sprang hem den sista kilometern.
I gympadojjor och 25cm snö.

Nästa gång jag går med på att köra in på en oplogad grusväg med en massa [M]-skyltar och osynliga diken med en massa snö på, ta bilnycklarna ifrån mig!
Som tur var så tog inte bilen nån skada, det såg mer ut som om jag hade plogat vägen en bit. Jag ringde bärgaren och blev uppdragen...fast det såg länge ut som om bärgaren inte skulle kunna köra in på vägen jag var...den var så smal. Det är ju tur att det gick i alla fall, men det tog sin lilla tid.

När jag ringde till J i växeln skrattade hon bara åt mig. Hon kunde inte förstå hur jag kunde råka ut för allt samma natt. Tidigare den natten hade jag larmat för att en gubbjävel vägrade gå ur bilen och i stället tog tag i min arm. Han var nog den fullaste 60-åringen jag har sett. Hans fru försökte prata ur honom ur bilen, men det gick inte så bra. Under tiden som jag larmade ramlade han ut ur bilen, gjorde en "kullerbytta" över sitt staket och landade i en massa snö. Sen vet jag inte vad som hände med honom, jag åkte därifrån.
Crazy people.Idag har jag sovit, kollat på en massa avsnitt av På heder och samvete, ätit glass och...tja, det var nog allt. Spännande dag.
Verkligen.

Jag tror att jag ska svara på lite brev nu.

Over and out.

Inte riktigt än...

publicerat i In Chrisse's stereo;
Okej, så jag borde egentligen sova nu...men jag fastnade på http://www.YouTube.com
Yep.

Oj, vad mycket kul jag hittade där!
Bland annat det här roliga klippet med Joan Jett och Ellen DeGeneres:

http://www.youtube.com/v/y0gjcF05UGI

Joan Jett är assnygg och supercool!

Tyvärr så kunde jag inte göra en direktuppspelning av klippet här på bloggen...av nån underlig anledning. Klicka på länken så får ni upp videon i ett annat fönster.

Andra superbra klipp jag hittade var bl. a. dessa på Melissa Etheridge:

http://www.youtube.com/v/H0A3uKHyINU

http://www.youtube.com/watch?v=sSSGlVX2URA

http://www.youtube.com/watch?v=er8kiYzI_AgJa, för det var ju så oväntat att jag skulle lägga upp videos med Melissa här... That's all for this time.
yeah, sure.love
love
love
love

blissful dreaming