Senaste stickningen klar!

publicerat i Pyssel å sånt;
I härliga vårfärger i det fina garnet Araucania från Chile är den här sjalen stickad. Garnet är från sockerrör och Araucania Yarn stödjer lokala, hållbara arbetsmöjligheter. Då känns det extra bra att köpa det garnet. Mönstret till sjalen heter Hitch Hiker och finns på Ravelry som ett köpemönster.
 

Lugnt på jobbet i natt

publicerat i Allmänt, Pyssel å sånt;
En fördel med att köra taxi är att jag kan sticka eller virka när det är lugnt. Självklart föredrar jag om det är mycket att göra, men det varr det inte i natt tyvärr -men jag hann lyssna på en ljudbok (Springa med åror av Cilla Naumann) och sticka några uddar till på min senaste Hitch Hiker-sjal. Det är verkligen avslappnade att bara sitta och lyssna och sticka :).
 
Ikväll hinner jag troligen inte sticka nåt, men det gör inte så mycket för det tänker jag göra innan jag börjar jobba! Men såhär såg det ut i taxin igår mellan körningarna.
 

Jenny Strömstedt

publicerat i Allmänt, Fyrkantiga ögon;
För första gången satt jag uppe för att kolla på Jenny Strömsteds talk show på 4an nu, mest för att ämnet var väldigt intressant -Hjärnan och beslut. Hennes gäster var bl a Annika Östberg, en psykolog, en hjärnforskare och en skådespelare. Mycket intressant diskussion och information att ta till sig. Kolla på tv4play om du har möjlighet är mitt tips!
 
 
 
Bilden är lånad från expressen.se