idiot

publicerat i Allmänt;
Trött som fan, men ungarna kom till skolan idag också. Det är ju alltid positivt. Den sista tjejen jag kör är en liten blyg en, som precis börjat ettan. Hon sjunger mest hela vägen till skolan. Söt som få :).

Jag skulle byta bil i morse, då en annan chaufför behövde ha en fungerande taxameter i bilen, så jag gick upp kvart i fem, efter 4 timmars sömn. Jag blev ju verkligen överlycklig när den andra, sura chauffören ringde tio över fem och undrade om jag var på väg. Han har inte haft nåt att klaga på sen i våras, men ändå ska han ringa för att bara gnälla. Just då stod jag och knöt skorna. Väl i garaget drämde jag nyckeln i bordet och fick kommentaren "Blev du sur när jag ringde? För det kommer jag göra varje morgon." Jag vräste tillbaka och han började jobba och jag fördrev tiden så gott jag kunde tills klockan blev halv sju, då mina morgonkörningar började.

Kan ju tillägga att den chauffören fortfarande är sur för att jag vägrar göra som han begär och i stället lyssnar jag på vår chef. Han har vart sur sen i Mars ungefär och är vanligtvis väldigt roande, men inte TIO ÖVER FEM PÅ MORGONEN! Speciellt inte när telefonen väcker resten av huset.

Nu ska jag äta frukost och kanske sova nån timme till.

lonely, pissed, tired and sad...

trött...

publicerat i Allmänt;
Det här har jag egentligen vetat länge, men jag funkar verkligen inte utan sömn och regelbundna matvanor. Den här veckan har jag sovit minimalt och i stort sett bara ätit en gång om dagen, och då inte särskilt mycket, faktiskt mindre än vad jag brukar äta till en portion middag.

Resultatet? Jo, jag börjar gråta hejdlöst åt precis allt, men aldrig så att nån ser... Dessutom känns det värre nu när jag lägger ner hela min själ i att hitta ett jobb i Uddevalla och det inte händer nåt. Fast idag fick jag förresten ett svar från kommunen i Uddevalla. De har fått min ansökan och kontaktar personer under vecka 34 för intervjuer. Hittills har jag aldrig sumpat en intervju, så jag håller tummarna!!!

Satans vad trött jag är, ändå sov jag faktiskt tre timmar på dagen idag, fast det blir ju ändå bara 5 timmar totalt... Jaja, nu ska jag titta på en film tror jag...

Boktips!

publicerat i Med näsan i en bok;
Tipsar om 4e delen i Mons Kallentofts serie om Malin Fors och Linköpingspolisen; Vårlik. Tror nog att den är den bästa hittills :)

Och även ett tips om Dorothy Koomsons underbara bok Marschmallows till frukost :)