Ihopvirkad halsduk

publicerat i Allmänt;
Ikväll har jag gjort klart min ihopvirkade halsduk. Jag hittade ett mönster på Ravelry, som jag ändrade lite på. Mönstret var superlätt och det gick väldigt fort att virka. Lägger upp mönstret, som jag virkade den, imorgon (möndag) när jag är lite piggare. Nu ska jag sova, men ni kan ju få se en bild på halsduken så länge :). Miffot som har på sig halsduken kan ni ju ignorera ;).

Bokmärken

publicerat i Pyssel å sånt;
Ikväll har jag varit lite rastlös så jag har virkat bokmärken... då ser man s´resultat snabbt och det var det som var viktigast. Var inne i pärlbutiken i stan en sväng också. Hittade massor med fint, så litegran fick följa med hem.

Gjorde ett par Hello Kitty-bokmärken som lilla kusin ska få bland annat :).Den ledsna ballongen ska egentligen föreställa en alien...

Hemlisbyte :)

publicerat i Pyssel å sånt;
Idag kom det ett stoooort brev på posten till mig :). Eller ett paket var det ju. Jag är med i en virkgrupp på facebook och en tjej organiserade ett garnbyte där. Det kluriga med det här bytet är att vi inte vet vem som har skickat paket till oss. Det enda vi har kunnat göra är att lämna ledtrådar om vilka vi är eller vem vår "hemlisvän" är. Allt har varit väldigt roande.

Jag troooor att jag gissat rätt på avsändare, men det återstår att se ;).

Det här är i alla fall det jag fick i mitt paket;En ljudbok, tre nystan bomullsgarn, smaksatt kaffe, en söt häst och en mönsterpärm :). Eller det är nog snarare en inspirationspärm, för i den fanns mönster, recept och en massa annat kul :). Jag är jättenöjd, tack så hemskt mycket!