Böcker, böcker, böcker

publicerat i Med näsan i en bok;
Jag har alltid varit en läslus, så det var extra roligt för mig att låna ut en låda med mina ungdomsböcker till min 12-åriga kusin idag :). Det är så mycket fart i den tjejen, så hon behöver den där lilla stunden stillhet tillsammans med en bok då och då. Hon spelar fotboll, bandy och simmar. Tidigare var det tennis och scouter också. Men jag gillar att hon testar massor med olika saker. Fast fotbollen vill hon inte släppa, det andra varierar, men fotbollen blir kvar.

Jag var på biblioteket härom dagen, jag skulle bara låna nån skönlitterär bok och kanske nån hästbok. Jomenvisst...kom hem med ett tiotal böcker om hästar, en kattbok och två skönlitterära! Det går ju liksom inte att hindra mig ;).

Just nu är jag helt slut...det krävs inte mycket för att trötta ut mig nu...biverkning av den äckliga depressionen antar jag. Jag känner mig inte jättetrevlig hela tiden heller, min favorittid på dagen är just nu, på kvällen när jag får nedervåningen för mig själv och kan skrota runt som jag vill. Det tycker jag är mysigt. Gå runt och småstäda, plocka i ordning osv. Men nu ska jag nog öppna en av alla böcker jag lånade!

sova

publicerat i Allmänt;
jag somnade, vaknade kl 8 och var så glad över att jag inte kom ihåg nattens dröm, trots att jag visste att jag hade drömt. Den lyckan varade i ett par minuter tills nattens minnen kom tillbaka... Suck.

Jag somnade om, 2 drömlösa timmar till elva. Nu är jag bara trött och sur. Middag på gång, sen tar jag mig en sväng till stan tror jag. Vet inte vad jag ska göra, men jag behöver bara komma ut en liten stund.

I kväll tror jag att jag ska knocka mig själv med lite sömnpiller. Jag tycker INTE om det, men det blir några timmar utan nånting i alla fall.

vågar inte somna

publicerat i Allmänt;
Ligger vaken trots att jag är så fruktansvärt trött... egentligen så vill jag sova, men alla drömmar den senaste tiden stoppar mig. De har varit så verkliga. Bara en mardröm, men alla är så fruktansvärt verkliga! Jag är bara ledsen när jag vaknar och jag är så trött på det!!!

Jag har med flit "glömt" att stänga dörren in till mig så att katterna kan komma in o hålla mig sällskap. Jag har ju liksom vant mig vid att ha min katt sovandes hos mig, känns tomt nu. En av mormors katter, Rosa ligger i soffan och min gos-pelle Gulo ligger i en av fåtöljerna och spinner, nöjd över att få va inne (hos mig tänker jag lite egoistiskt) i vardagsrummet.

Ligger i sängen och lyssnar på radio...snart somnar jag, men jag klamrar mig ännu fast vid medvetandet.
sweet dreams to the lucky ones able to sleep...