Snart slut på det goda

publicerat i Allmänt;
Idag kom jag hem från min sista långtur på semestern och jag lovade ju att jag skulle dela med mig av lite bilder, så var så goda!

Hemma hos Marie:

Das Haus
Huset själv

Maria, Tilda, Theo och Sandra på gårdsplanen hos Marie och Johan.
Maria, Tilda och Sandra på  gårdsplan

Promenaddags
Promenaddags

Kossor!
Kossor!Väl hemma i Borås igen, så for jag direkt till Hedared där jag inte lyfte ett finger och där det tydligen var trädgårdsarbete på gång.

Syster Sassa som trädgårdsmästare
Syster Sassa som trädgårdsmästare

Kameran anvädes inte så flitigt efter några glas vin, så jag har inga fler bilder därifrån den här gången. Ni får i stället kolla på bilder från min visit hos mamma, där det alltid finns trädgårdsarbete;

Trädgårdsarbete

Men vi hade kul också! Igår for vi på otaliga loppisar och kvällen bjöd på live-musik i Ed.

Trivselkväll i Dals-Ed. Det bjöds på musik från 50- och 60-talet och och en tur i raggarsvängen.Besök hos bönderna

publicerat i Allmänt;
Just nu är jag med flera på en gård i Värmland, närmare bestämt i Älvsbacka...utanför Molkom...utanför Karlstad. Got it? Här finns det en trött bebis, sociala hundar och en massa kossor och några kalvar. Mycket trevlgit. Det är mjölkningsdags nu, så då är det snart dags för besökarna att fixa mat. Tacos. Allt enligt traditionen. Fast först ska vi nog ta oss en promenad till sjön som ligger precis över gatan.

Jag leker paparazzi, så jag kommer att uppdatera med en massa bilder när jag kommer hem!

Storstädning

publicerat i Allmänt;
Idag hoppade jag upp tidigt, eller ja, allt är väl relativt, men den här veckan så är kvart i tio på morgonen tidigt. Man skulle få finfrämmat på förmiddagen nämligen, så då var det bara att pallra sig upp! Trevligt var det i alla fall att hon var här. Vi lyckades lösa ett helt korsord...eller ja, jag bidrog i alla fall med ett par ord...

Senare på dagen så var det storstädningen av bilen som gällde. Den tvättades utvändigt och putsades invändigt, så nu är hon så fin, så fin. Redo att ta mig och sällskap på en långresa på lördag. Det ska bli skönt med lite miljöomväxling faktiskt. Kossor, hundar, en bebis och så självklart gårdsägarna själva.


Efter lite shopping på Maxi (bl a införskaffades första säsongen av Arkiv X på dvd!), så var det badrummets och "melanrummets" tur att bli putsade. Allt för TaxiLisas eventuella retreat i helgen/nästa vecka när jag är borta. Nu ser det faktiskt litegrann ut som ett hemma-spa, med massor av roliga inpackningar, badskum mm. Tror nog att jag ska ta ett bad själv snart!

Igår satte jag förresten också upp en hylla i köket. Det blev salladsskålarnas och kokböckernas viloplats. Kanonbra blev det!

Ok, så kan nån komma och organisera i ordning mitt skrivbord åt mig?


Sarah Bettens -Come over here