PH v. 4

publicerat i Projekt Hälsa;
Första veckan avklarad.

Sådär.

Jag tror att jag har fått alla konstiga matbehov ur mig den här veckan.

Början av veckan kommer jag inte direkt ihåg. Jag vände tillbaka dygnet för det var dagarbete som gällde för mig i torsdags och fredags. Det gick lite väl bra för jag vaknade kalaspigg på torsdagsmorgonen kl. 3 och gick upp lite efter fyra. Det var två dagar med regelbundna mattider och det kändes väldigt bra. Helgen betydde helt andra saker. 2 x McDonalds, 1 x Max och 3 x choklad.

I torsdags hade jag väldigt seriösa planer på att utforska danspasset på friskis, men de gick i stöpet när jag lade mig för att vila lite på kvällen. Jag somnade stenhårt och vaknade lite efter åtta, då passet skulle börja. Besviket. Fortsatte sova och gick upp kl. 5.

Första promenaden i år har inte heller den blivit av, men det ska jag åtgärda den här veckan. Likaså ska jag gå på friskis danspass i morgon (tisdag).

Vågen berättade även att jag gått upp 0,2kg den här första veckan. Detta ska jag också åtgärda.
Mål för v. 5

  • 1 friskis-pass
  • 1 promenad
  • Minst två frukter om dagen

Frukost

publicerat i Projekt Hälsa;
God morgon på er!

Japp, håller med om att det är väldigt tidigt just nu. Eller i alla fall för mig...men jag har redan varit vaken i en och en halv timme. Så går det när man lägger sig i tid och somnar direkt. Bara en timme kvar tills jag ska börja jobba, så nu är det dags för frukost.

Två mackor med kokt ägg och så en frukt efteråt. Det känner jag mig ganska nöjd med tror jag. Men det är lite tråkigt.

Anledningen till det tidiga blogginlägget är att jag vill ha en massa bra tips på olika sorters frukost. Så kommentarbomba det här inlägget med massor med roliga tips till mig!

Nu ska jag äta!

Om jag överlever att jobba dag så återkommer jag.

Nystart

publicerat i Allmänt;
Nu känns det som om jag lever igen.

Det var ett tag sen sist.

Oktober och november förra året är som ett svart hål...jag kommer inte ihåg speciellt mycket. Jag jobbade, det vet jag, för lön fick jag. Jag var inte social, inte alls. Eller, det fanns ett par tillfällen som jag var det, men de var få.

I kväll har jag suttit och skrivit ner alla mina lösa recept i ett block. Fint och samlat. Det känns som om jag är på väg mot samma håll nu. Äntligen.

Jag går omkring i min lägenhet och pysslar med lite av varje. Visst, långa pauser förekommer ofta, men jag gillar att ta det som det kommer. Det är roligt att ha ett eget hörn av världen att pyssla runt i. Härom dagen sorterade jag äntligen mina cd-skivor. För tillfället får de stå i alfabetisk ordning, de får inte plats på nåt annat sätt. Jag vill sortera dem i genre, men har för lite plats till det just nu. Böckerna står nästan i ordning nu, de får inte heller plats om jag sorterar dem efter genre, men de är fina. Jag gillar mina böcker.

Jag gillar min lägenhet.

Jag tror att jag snart gillar mitt liv också.