Inte just idag

publicerat i Allmänt;
Nu är det kanske många som tror att bara för att det är sista dagen på året 2008, så ska det dyka upp en massa årskrönikor på alla bloggar runt om i världen. Men inte här!

I alla fall inte idag, för det hinner jag inte. Men det kommer en, imorgon kanske. Först ska jag bara jobba i 12 timmar, sova en stund och sen hoppas på att jag känner för att skriva om året som har passerat.

Medan jag jobbar och sliter och firar in det nya året på Borås Central, om jag inte hittar på nåt annat, så önskar jag er alla en underbar kväll och en kanonbra början på 2009!
Vårens plugg

publicerat i Allmänt;
Nu!

Äntligen!

Med tre minuters mariginal, så har jag äntligen bestämt mig för vad för roligt jag ska plugga till våren. Efter att ha läst kursbeskrivningarna en gång till och tidigare scheman för kurserna, kom jag fram till att jag ska läsa både en kurs i Göteborg och en i Borås. I Göteborg blir det Medicin och hälsa och i Borås Anatomi och fysiologi. Jag vet att kursen i Borås har sin kursdag på fredagar på dagen och att den i Göteborg har en kursdag i veckan, förhoppningsvis inte på fredagar, för då blir det antagligen bara en kurs jag komer att gå. Förra vårterminen, enda schemat jag hittade, var kursdagen måndag och om det är det till våren igen, så är det otroligt perfekt! Jag har i alla fall tackat ja till båda kurserna, sen får jag väl vänta på schema och besluta därifrån.

Just nu är jag i alla fall väldigt nöjd med mina val och jag ser verkligen fram emot att plugga lite igen!

30 Rock

publicerat i Fyrkantiga ögon;
Idag var jag på Videomix, sorry, Hemmakväll (vilket otroligt dumt namn...!) och utnyttjade min julklapp jag fick av Chefen. Det blev hela första säsongen av den otroligt roliga serien 30 Rock med Tina Fey. Jag har inte sett så mycket på tv, men jag har gillat det lilla jag sett och sen så är ju Tina Fey författare och producent till serien, plus att hon spelar en av huvudrollerna. Det kan ju liksom inte bli mycket bättre. Nån mer än jag som är helt såld på henne? I kombination med Amy Poelher från Saturday Night Live, kan det inte bli mycket roligare!

Här är ett klipp från 30 Rock:Nu ska jag ha ett 30 Rock-maraton :).