Plugg!

publicerat i Allmänt;
Inne på taxis fikarum på Henån så funkar bara p4 på radion... Just nu är det Lotta Bromé med Arja Sajonmaa (säääkert felstavat, men orkar inte googla). De spelar "Högt över havet" och allra helst vill jag spring aut i taxin och skruva upp Bandit på högsta volym ;).
Men nä, jag tänker i stället berätta för er vad som hände igår. Då var jag på min första föreläsning på flera år. Första föreläsningen sen jag abrupt fick avsluta dietistprogrammet 2009. Men va skönt det var!!! Jag gillar verkligen att vara på plats och lyssna på en "riktigt" människa istället för en inspelad föreläsning på nätet. Jag har upptäckt att det är lite för lätt att bli distraherad av diverse saker när man bara har datorn framför sig. DÅ är det mycket bättre att sitta vid skolbänken med en föreläsare framför sig och andra kursare runt sig. Jag trivdes!
Nu vill jag bara hem så att jag kan börja skriva in tenta-datum i kalendern och börjar läsa i kompendiet vi fick (eller ja....köpa för 110pix på skolan). Jo, just det! Kursen jag läser heter Hälsa, medicin och samhälle 1750-1950. Jag tycker det är väldigt intressant och jag vet att det finns nån kursbok i en bokhylla i den gamla lägenheten som har anknytning til detta, så den ska jag åka förbi och hämta. Men kanske inte idag, jag vill inte ha en eftermiddag till som den igår. Fy fan!
Men nu piper sökaren lite surt, så nu är det dags att gå ut och jobba igen. Jag gissar på skolbarn som ska hem!
Hörs senare!

Sköna söndag

publicerat i Allmänt;
Sovmorgon, fan va skönt det är!

Gårdagen spenderades med att baka go äppelpaj, behandla Wallen och Lejjan med Biolight och sen hade jag planeringsmöte med mig själv. Ny, fin kalender och insikten att jag måste sätta mig själv först. Men det tar nog tid att lära sig det. Men jag hade en go dag igår :). Skönt att få lite struktur på tillvaron! Men jag kan ju tillägga att jag är lite måttligt förvirrad idag... Skulle hämta ett glas vatten förut, men det tog tre försök innan jag hade ett glas vatten med mig, haha. Alzheimers på g? ;)

Efter en sen frukost idag och oviljan att stanna inne hela dagen tog jag med mig W och L på en promenad... eller ja, en häst åt gången. Dessa två hade jag nog inte fixat att ta ihop än. LaVazza och Zoéga med en efterföljande Tarrazu funkar bra (om de ska in i stallet då ;)).

Sen testade jag även att biolighta L när hon fick beta gott gräs i slänten istället för att behandla henne i boxen där hon bara var orolig för att hennes polare W var så långt bort. Hon struntade fullständigt i vad jag gjorde med henne, hon var så nöjd med att få stå och käka gräs :).

Just nu kollar jag på Bones, men snart tänker jag lägga mig raklång på sängen med en bok :). Det är liksom sånt här man gör på söndagar, inget särskilt. Jag behöver egentligen åka ner till affären och köpa en diskpropp, men det får vänta! Jag flyttar mig inte många meter idag :)

time flies

publicerat i Allmänt;
Men alltså, tiden går lite fort ibland alltså! Och nu har jag nog inte tid att skriva nåt inlägg, ni får helt enkelt vänta tills ikväll :).