Oväntat besök på Star Street

publicerat i Med näsan i en bok;
Jag har precis läst klart den senaste av Marian Keyes böcker, Oväntat besök på Star Street, och den var...annorlunda tror jag är ett bra ord. Förstå mig rätt, boken var bra, men inte lika bra som hennes andra böcker, men mycket bättre än Å andra sidan, som jag inte alls gillade (Det kan man inte tro, för jag har den både på svenska och engelska!). Speciellt så gillade jag den ettriga lilla taxichauffören Lydia, 26 år. Skrattade högt när hon skrämde kunderna till tystnad eller kastade ut dem, det har jag också gjort!

Om jag skulle sammanfatta hela boken, så skulle jag säga söt och gullig på Marian Keyes irländska vis. Då tror jag att alla som har läst nån av hennes böcker förstår vad jag menar :).

 

Nästa bok: Vårlik av Mons Kallentoft

Röjardag

publicerat i Allmänt;
Idag ahr jag tvättat, flyttat ut vinterjackor till husvagnen, flyttat ut tvn som inte används, bort med tv-spelet som jag tröttnade på efter 2 dagar, ut med mattan som bara är i vägen och så har jag sorterat papper, slängt onödiga saker och upptäckt att jag har en stooor hög med tidningar av diverse slag.

Nu ska jag läsa ut Marian Keyes senaste bok, ta en bit Marabou passion och dessutom tycker jag att det är jätteskönt att lilla Sanden kommer hem på söndag :)

Det där med träning...

publicerat i Allmänt;
Jag borde verkligen ta tag i träningen nu, men JAG VILL INTE!!! Seriöst alltså. Anna är så bäst att hon kör body pump på tisdagar under sommaren, men jag har bara varit på ett pass, vilket var första passet efter olyckan och jag var livrädd hela timmen. Om jag ska va helt ärlig så är ridning den enda träningen jag vill ägna mig åt just nu.

För tillfället är jag trött på de där förbannade promenaderna. Eller rättare sagt, jag är trött på att alltid gå ensam. Jag saknar tjötiga promenader med vänner och jag saknar faktiskt att va ute med Uffen.

Men för att avsluta lite positivt. Jag och "min" ridlärare har bestämt att vi ska rida ut v. 32, när hennes läger är över och det ska bli kanonkul! Och nåt annat som jag verkligen ser fram emot är att jag snart kommer att börja rida bästa Sand en gång i veckan i Uddevalla. Det ska bli fantastiskt kul! Så mer ridning står faktiskt på schemat...jag får bara lite abstinens när det dröjer allt för länge. Energin jag får efter ett ridpass är otrolig!