Stora byn Hedared

publicerat i Allmänt;
Japp, nu är jag i Hedared...stort ställe, verkligen. Lanthandeln var i alla fall öppen. Det kan man ju inte säga om alla andra ställen jag prövade på vägen hit. Nä, tacka vet jag småbyar med öppna lanthandlar. Blommor hade de också.
Very cool.

Taxitjejen bor verkligen i en idyll...jämte en stor väg i och för sig, men väldans fint är det här ute!Snart dags för hemfärd dock, Taxitjejen ska börja jobba snart, det ska jag med i och för sig...men inte förrän om fyra timmar. Alldeles perfekt, då hinner jag ju med att slamma lite!
Yeah. Maybe baby.

Goda mackor och sur bebis

publicerat i Allmänt;
Sitter hemma hos Hanna nu. Vi träffades i stan idag och åt lunch på Orion, som idag hade gjort supergoda mackor. Det blev brunch för min del...jobbade ju natten till idag...det fann ju inte nån som kunde tänka sig att svara när jag ringde och jobba i mitt ställe. Det var assegt på jobbet i natt...ingenting att göra över huvud taget. *tråk*

Träffade en jobbarpolare på Orion också! *vinke-vink till dig*

Stellisen är inte världens gladaste bebis idag...men det blir nog bättre om en stund.

Militären är här också. Vi ska grilla lite senare. Det ska bli väldigt trevligt! Ibland så måste man ju vara lite social också...jag är ju inte det särskilt ofta.

Torsdagskväll någon? Rydell & Quick på stan!

Återkommer med bilder ikväll!


070728

Eftersom datorn bestämde sig för att vägra ladda upp mina bilder sen den här kvällen kommer det inte nån uppdatering förrän idag.

Stella sov en stund och sen så var hon så glad, så glad!Anledningen till att hon smajlar så kan vara att hennes morsa bestämde sig för att bli en temporär fågelskådare...Men det var inte många ögonblick hon var där uppe, nähe då. Men som hon sa, den där bilden är jäkligt klockren!

Tar och avslutar med en bild på den coola efterrätten vi åt som Militären fixade så fint!

Vad har hänt?

publicerat i Allmänt;
Ja, det är väl en bra fråga för här har ju definitivt ingenting hänt. Fast det har faktiskt hänt en hel del de senaste månaderna. Här kommer en lite uppdatering.

För er som har undrat så är det den här bilen jag bor i för det mesta nu:Det här är alltså "min" taxi! Undrar ni nåt så hittar ni mig förmodligen i just den bilen. Jag gör ju i och för sig ett och annat gästspel i andra taxis också, men inte särskilt ofta. Försöker ni däremot få kontakt med mig i taxin om en vecka ungefär, så gå inte det för då har jag semester! Wohoo! Hur coolt är inte det. Två och en halv vecka av inget jobb alls! Den första veckan så försvinner jag långt här ifrån också, närmare bestämt till det här huset:
Innan jag berättar mer om det huset så har jag lite bilder från min kusins studentfirande. Det var i början av juni och jag hade jobbat natt och var svintrött plus att mina skor var för små! Fruktansvärt irriterande, men det blev mycket bättre när jag fick ta av mig skorna och gå barfota. Det var mycket bättre! Jag lyckades också bränna mig nåt otroligt, men med massor av fuktighetskräm och after sun lotion, så blev det mycket bättre :-). Anyway, här kommer en bild på studentkusinen och lillebror kusin, faster Ammi och faster Marianne:

               
Jonatan och David         Ammi                                Marianne

Ananassen var god, eller vad säger du Ammi?


I juni så fyllde Maria år också! Så här såg hon ut när hon öppnade paket:

 
Hon fick en SingStar skiva! Jag behöver väl inte säga att vi skrämde livet ur Marias föräldrar när de kom hem?Jag har varit på dop också, två stycken faktiskt. Det verkar krylla av bebisar just nu! Mitt kusinbarn Jonathan föddes i mars och han döptes i slutet av maj. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig då...konstigt. På Stellas dop hade jag däremot med mig kameran! Här är Stella med sina faddrar och sina coola föräldrar:Hittade även en bild på Stella och mig som Hanna tog för nån vecka sen:


Visst är vi fina?

Om ni vill läsa mer om Stella så kan ni göra det på hennes blogg.Den 7e juli föddes en till bebis. Nämligen Maries lilla Matilda! Henne ska jag åka och hälsa på när jag bor i huset på bilden längst upp. Hon bor nämligen långt här ifrån i en liten by sex hela mil från den ännu mindre byn Dals Långed, där det huset bor.


Matilda


Nu har ni fått en liten uppdatering om vad som har hänt den senaste tiden i alla fall. Jag kommer definitivt att blogga lite mer framöver nu, det finns ju alltid nåt man kan skriva om!