Plugg!

publicerat i Allmänt;
Inne på taxis fikarum på Henån så funkar bara p4 på radion... Just nu är det Lotta Bromé med Arja Sajonmaa (säääkert felstavat, men orkar inte googla). De spelar "Högt över havet" och allra helst vill jag spring aut i taxin och skruva upp Bandit på högsta volym ;).
Men nä, jag tänker i stället berätta för er vad som hände igår. Då var jag på min första föreläsning på flera år. Första föreläsningen sen jag abrupt fick avsluta dietistprogrammet 2009. Men va skönt det var!!! Jag gillar verkligen att vara på plats och lyssna på en "riktigt" människa istället för en inspelad föreläsning på nätet. Jag har upptäckt att det är lite för lätt att bli distraherad av diverse saker när man bara har datorn framför sig. DÅ är det mycket bättre att sitta vid skolbänken med en föreläsare framför sig och andra kursare runt sig. Jag trivdes!
Nu vill jag bara hem så att jag kan börja skriva in tenta-datum i kalendern och börjar läsa i kompendiet vi fick (eller ja....köpa för 110pix på skolan). Jo, just det! Kursen jag läser heter Hälsa, medicin och samhälle 1750-1950. Jag tycker det är väldigt intressant och jag vet att det finns nån kursbok i en bokhylla i den gamla lägenheten som har anknytning til detta, så den ska jag åka förbi och hämta. Men kanske inte idag, jag vill inte ha en eftermiddag till som den igår. Fy fan!
Men nu piper sökaren lite surt, så nu är det dags att gå ut och jobba igen. Jag gissar på skolbarn som ska hem!
Hörs senare!