Frustrerad!

publicerat i Projekt Hälsa;
Just nu är jag jävligt frustrerad! Som jag tidigare har berättat så har vågen stått still på ganska precis 88kg de senaste veckorna, men nu börjar det ändras...ÅT FEL HÅLL!!!

Morgonen efter min första tur till simhallen vägde jag mig och fick då till min stora förvånging se att vågen stod på 86,1 kg. Kanonglad blev jag! Ett par dagar senare väger jag mig igen och åter står vågen på då lite drygt 88 kg. Idag när jag vägde mig så står vågjäveln på 89,4 kg. Hur spännande är det då? Aarghh!

Visst, jag vet att jag väger mig lite för ofta och det ska jag sluta med nu! Nu är det en gång i veckan som gäller och däremellan ska jag kämpa som bara den för att se förändringar ÅT RÄTT HÅLL.

Igår var jag ju och simmade i näst intill en timme och för en stund sen kom jag hem från en 40-minuterspromenad. Imorgon ska jag försöka komma iväg till badhuset innan klockan blir för mycket, dvs. innan kl 13. Gör jag inte det så är det en promenad som gäller. Nu är det stenhårt som gäller. Strax är det en kiwi som gäller, sen ska jag ner till affären och köpa lite grejer som jag missade när jag var och storhandlade. Funderar också på att baka eget bröd. Det är ju nyttigare, billigare och godare. Är det förresten nån som har nåt bra recept att dela med sig av?

Vill du veta en annan sak? I förrgår kväll var jag så vansinnigt sugen på choklad, så att jag kl. 2345 gjorde en kladdkaka. Bara sådär. Så syndat har jag gjort, det är jag jättemedveten om, men det trodde jag att jag simmade bort, så att jag åtminstone skulle vara på plus-minus-noll...men se där hade jag tydligen fel.

Nä, nu är det dags att rycka upp sig och börja kämpa dubbelt så mycket som förut.